29-09-08

REACTIE INBEV BEST BETAALDE WERGEVER

 

Onlangs verscheen in de krant en ondermeer in het financieel blad trends, dat inbev de best betaalde werkgever van België zou zijn. Vele inbev-wernemers, vooral arbeiders en bedienden, fronsten bij dit bericht de wenkbrauwen en vroegen zich af of deze info wel klopte.

Bij deze kan ik zeggen, dat deze info inderdaad klopt, zij het niet dat hierin alle toplonen, van ondermeer CEO Carlos Britto en andere top-directieleden verrekend zitten. Indien men alleen de lonen van de gewone arbeiders en bediende tot lager kader aan toe zou nemen, zou men tot een heel ander resultaat kunnen komen. 

Dit wil natuurlijk ook niet zeggen dat inbev een slechte betaler is op de arbeidsmarkt, integendeel, maar men moet zeker informatie zoals deze van bestbetaalde wergever van België met een korreltje zout nemen, en vooral weten dat er nog altijd personen zijn die lonen ontvangen die buiten proportioneel mogen genoemd worden. Of deze bepaalde personen zoveel waard zijn op de arbeidsmarkt... dat is een andere discussie... Knipogen  

19:01 Gepost door alex Vancauwenbergh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.