24-09-08

INBEV BEST BETALENDE WERGEVER IN BELGIÊ

 

De Belgisch-Braziliaanse brouwerijgroep InBev is met 403.465 euro kosten per werknemer de best betalende werkgever in ons land. Dat blijkt uit de grote salarisenquête van het weekblad Trends. Ook in vroegere analyses stond InBev, bovenaan.

Op basis van de bedrijven uit de Trends Top 30.000 maakte Trends een rangschikking van de bestbetalende bedrijven of de ondernemingen met de hoogste loonkost per werknemer. Ook werd nagegaan welke bedrijven de laagste loonkost hebben en in welke ondernemingen de loonkost de voorbije vijf jaar het snelst gestegen is. De selectie beperkt zicht wel tot ondernemingen met meer dan 100 werknemers en gaat het niet om geconsolideerde cijfers.

Bovenaan de rangschikking staat Inbev met 403.465 euro kost per werknemer. Ook in vroegere analyses stond Inbev, dat vanuit Brussel en niet Leuven het beheer en de controle over de brouwerijgroep verzorgt, bovenaan. Voedingsreus Cargill staat op twee. Ook Procter & Gamble is goed vertegenwoordigd met een derde plaats. In de top-20 vinden we op 18 overigens ook nog Procter & Gamble Services terug.

20:59 Gepost door alex Vancauwenbergh | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.