10-09-07

VAKBONDEN KRIJGEN GELIJK TWEE JAAR NA SLUITING HOEGAARDEN...

 

Twee jaar na de aankondiging dat hoegaarden moet gesloten worden, en dat het witbier in Luik (Jupille) moet gaan gebrouwen worden, heeft Inbev nu terug de beslissing genomen om hoegaarden open te houden. Ondanks alle pogingen die ondernomen zijn om de witte van hoegaarden in jupille te gaan brouwen, heeft men eindelijk ingezien dat dit een verkeerde beslissing geweest is die nooit had mogen genomen worden.

Vakbonden en werknemers hebben twee jaar geijverd om de witte te houden waar hij vandaan kwam, namelijk in hoegaarden. Bij deze kunnen we dan ook zeggen, dat wij na twee jaar dan toch eindelijk ons hebben gelijk gekregen. Wij kunnen deze beslissing alleen maar toejuichen doch met een bittere nasmaak, als je weet dat veel werknemers het bedrijf hebben moeten verlaten, of een verre transfer hebben moeten maken door de beslissing, die twee jaar terug genomen geweest is.

Nu zal er in België een budget vrijgemaakt worden van 60 miljoen euro om in Leuven, Luik en Hoegaarden te gaan investeren. Uiteraard gaat de grootste investering door in Hoegaarden. In de sites waar er vermeerdering van werk komt, zoals in Leuven en Hoegaarden, gaan wij dan ook eisen dat er de nodige aanwervingen moeten gebeuren.

Maar laat ons momenteel eindigen met een positieve noot,

HOEGAARDEN GAAT HELEMAAL TERUG OPEN!

 

 

18:51 Gepost door alex Vancauwenbergh | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

yeeeeehaaaaaaaaa Dit is geweldig nieuws.
Ik zal mijn reacties voortaan ondertekenen met

Daketalwamindermuugzijn.

Gepost door: Daketmugzijn | 10-09-07

De commentaren zijn gesloten.