04-06-07

CAO ONDERHANDELINGEN

 

Collega's,

 

Op donderdag 07/06 gaan de cao onderhandelingen voor 2007-2008 van start.

Na elke meeting zal er op deze site een verslag hierover verschijnen. Wij hopen samen met onze andere sociale partners een degelijk en positief resultaat op deze onderhandelingen te behalen. 

19:09 Gepost door alex Vancauwenbergh | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Goed initiatief! Beste,

Vandaag ben ik voor de eerste keer op deze site komen kijken. Ik moet zeggen, dat het een goed initiatief is de werknemers ook op deze manier op de hoogte te houden van het reilen en zeilen bij inbev. Wat de reacties betreft, vind ik het wel spijtig dat sommige werknemers het niet kunnen laten, te kappen op collega's en/of vakbonden (rood of groen). Iedereen heeft uiteraard het recht zijn eigen mening te uiten, maar indien het persoonlijk word, kan je dit beter niet via dit forum doen. Dat is dus mijn mening hierover. Wij zijn tenslotte allemaal werknemers van inbev, en gaan (denk ik toch) allemaal om dezelfde reden werken.
En wat de vakbonden betreft, rood of groen, voor mij is er geen verschil, deze komen beide voor dezelfde belangen op.

Gepost door: ex-militant sabena | 04-06-07

mijn mening Dr rooi of de groen,de groen of de rooi .zijt er maar zeker van alleen lukt er ni veel.Ik denk dat we de afgelopen 3 jaar goed werk geleverd hebben,soms halen de groen een pluim binnen soms de rooi.En de één steunt de ander op momenten dat het moet om die pluim binnen te rijven.Zo moet het ook.Moest het anders zijn zou niks lukken.We steunen elkaar als het moet!!!!!!

Gepost door: marc de ruyter | 05-06-07

ook mijn mening Inderdaad, zoals mijn collega marc ook zegt, wat sommige ook mogen beweren, er is totaal geen onenigheid tussen acv en abvv. Iedereen moet eens beseffen dat beide vakbonden dezelde doeleinden hebben. De werknemers bijstaan in geval van problemen en zorgen voor een goed sociaal overleg met de werkgever. En inderdaad moet dit samen gebeuren (zoals het de laatste 3 jaar trouwens gebeurt) en niet apart, want anders bereik je niets. Daarom vragen wij ook aan alle werknemers, breek de vakbonden niet af, maar steun ze, zoals wij ook jullie steunen.

Gepost door: Alex Vancauwenbergh | 05-06-07

De commentaren zijn gesloten.