12-04-07

GE MAAKT WAT MEE IN EEN JUPILER CAFE - 4+2 IN UW FAVORIETE STELLA CAFE

 

InBev Belgium heeft beslist in 2007 meer aandacht te besteden aan de horeca. Via een grootse campagne is het de bedoeling om de consument opnieuw de weg naar het café te wijzen. Dat is immers de plaats bij uitstek om met vrienden, met een frisse Stella Artois of Jupiler in de hand, straffe verhalen te vertellen aan de toog.

Het zijn onze twee pilsbieren, Jupiler® en Stella Artois® die onder het motto "Ge maakt wat mee in een Jupiler café" en "4+2 in uw favoriete Stella Artois café", de kar van deze promotiecampagne trekken.

De campagne wordt gelanceerd met een straffe TV-spot, met billboards en een website (pas actief vanaf 16 april): www.gemaaktwatmee.be. Ook in de Horeca zelf wordt aan de actie uiteraard de nodige aandacht besteed. De deelnemende cafés krijgen een promopakket met affiches, stickers, bierviltjes en een straf T-shirt of hemd.

Om te kunnen deelnemen aan deze campagne moeten de horecazaken zich hiervoor inschrijven. Het aantal plaatsen is beperkt, dus snel zijn is de boodschap. Om de cafés te stimuleren om deel te nemen, rekenen we voor een groot stuk op jou, als ambassadeur van onze brouwerij die gelooft in onze producten en in deze actie! Daarom vragen we je om naar je favoriete Stella Artois of Jupiler café te gaan, te praten met de uitbater over deze campagne en hem te overtuigen van de voordelen ervan: meer volk over de vloer betekent meer volume wat resulteert in meer omzet en uiteraard ook in meer leven in de... horeca!


Waaruit bestaat deze campagne?

HORECA-COUPON

Nooit eerder kreeg je in België bij aankoop van 4 glazen Jupiler of Stella Artois op café er zomaar gratis 2 extra!
Met de Horeca-coupon kan dat. Hij wordt verdeeld via kranten, magazines en flyers. De Stella Artois-bons worden eveneens verspreid op de grootste SA Music zomerfestivals.
2.500.000 bonnen, dat betekent 5.000.000 GRATIS glazen Jupiler of Stella Artois!

STRAFFE VERHALEN TOUR

Eén keer per maand kan je als consument een avond in je favoriete Jupiler-café winnen waarbij een BV straffe verhalen komt vertellen. De winnaar krijgt bovendien een pak uitnodigingen, een straf T-shirt en natuurlijk... een gratis vat!

EEN GRATIS VAT IN JOUW STELLA ARTOIS CAFE

Dit najaar, van september tot december, geeft Stella Artois elke week één gratis vat dat jij als consument kan winnen in jouw favoriete Stella Artois café.

EEN STRAFFE AVOND IN JE FAVORIETE PUB

Stuur je straf verhaal naar een website (www.gemaaktwatmee.be). Elke week, en dit tot het einde van dit jaar, wint iemand een straffe avond in zijn of haar favoriete pub!
Bij een straffe avond horen natuurlijk ook een gratis vat, de uitnodigingen en een straf T-shirt.

 

21:23 Gepost door alex Vancauwenbergh | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

couponvraagske beste,

ik run een cafeetje Het Mysterie in Poperinge. Zullen er Flyers tot in de Westhoek geraken?
Mijn klanten vragen nu reeds naar die coupons maar ik kan hen niet zeggen hoe ze daaraan zullen geraken. Wanneer gaan we dat wel weten?
Vriendelijke groeten

Gepost door: lut Pelgrims | 25-04-07

couponvraagske zijn er verschillende voor jupiler en stella want heb er ondertussen al 5 van jupiler en geen van stella, ni echt een probleem buiten dat ik alleen in een stella café kom.

Gepost door: wim robberecht | 04-05-07

teleurgesteld hello,
zit zo, mijn cafe baas werd zelfgevraagd om aan de actie mee te doen.
Maar nu het zo ver is, heeft hij er niks meer van ghoord.
Kan er nog iets aan gedaan worden?

Gepost door: pieter | 09-05-07

Waar kan je de Stellacoupons vinden ?? Domme reclameactie er zijn enkel Jupiller coupons te vinden en ik drink Stella. Zelfs op de E site van Stella geen spoor van deze actie.
Zwakke reclame actie waarschijnlijk weer enkel voor de Walen bestemd !

Gepost door: Jan Boon | 10-05-07

ik had een poging gedaan ons cafe in te schrijven en zo bij de deelneemende cafe's te zijn maar op de site staan we niet op de lijst in Lokeren. Zijn we nu een deelnemende zaak of niet? ik heb ondertussen bonnen om naar jullie op te sturen. Groeten Barbara - Cafe den Bokser Lokeren

Gepost door: Barbara | 29-07-07

De commentaren zijn gesloten.